Poggenpohl Keukens Den Bosch

KEUKENS IN ALLE SOORTEN EN MATEN

Keukens zijn er in alle soorten en maten. Wat opvalt in de huidige maatschappij is dat de open keuken een prominente rol gaan spelen in het huis. Poggenpohl Den Bosch speelt daar al voor een langere tijd op in. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een keuken niet op zichzelf staat, maar betrokken moet worden met de gehele woning. De keuken is een belangrijke leefruimte in huis. Bij de keukentafel of de bar worden dagelijkse beslommeringen uitgewisseld en belangrijke onderwerpen besproken. Daarom wordt dit ook wel een ‘leefkeuken’ genoemd. Echt een keuken waarin geleefd kan én mag worden.

Een keuken is geen kant en klaar product maar bestaat uit vele verschillende componenten. Denk hierbij aan een werkblad, keukenkasten en keukenapparatuur. De inrichting van de keuken kan bij Poggenpohl Den Bosch volledig op uw woonstijl worden aangepast. Op deze manier krijgt u eenheid in uw interieur en kunt u genieten van een complete woning.

Bij Poggenpohl Den Bosch ligt de focus op het aanbieden van een totaalplaatje. Want wonen doet u niet alleen in uw keuken of in uw woonkamer. Een interieur weerspiegelt iemands persoonlijkheid, stijl en kijk op het leven. Door de inzet van een ervaren interieurarchitect wordt een totaalplan voor u gecreëerd waarbij de keuken, het kleurgebruik, de verlichting en toepassing van diverse materialen een complete eenheid vormen.

Bij Poggenpohl Den Bosch wordt ruimte niet gezien als ‘iets om op te vullen’, maar ‘iets om te gebruiken’. Met ruimte kunnen wij spelen en dit zullen wij zeker inzetten bij de vervulling van uw woonwensen. Want wij helpen u graag bij het realiseren van een leefkeuken. Een keuken om te wonen, leven en koken. We zien u graag bij Poggenpohl Den Bosch!

terug

 

 

ONS TEAM

Poggenpohl Den Bosch-Ons Team
René Hoffmann & Rob van Berkel

Contactformulier

Uw naam (*)

Uw email (*)

Onderwerp

Uw bericht

terug
Showroom

Poggenpohl Keukens Den Bosch
Vughterstraat 164B
5211 GN ‘s-Hertogenbosch
Tel. 073 548 2255
Fax. 073 548 2256
E-mail: info@poggenpohldenbosch.nl
Website: www.poggenpohldenbosch.nl

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag 09.30-17.30 uur
donderdag 09.30-21.00 uur
zaterdag 09.30-17.00 uur

terug

 

NAADLOOS