DECAMACS KEUKENWERKBLADEN

Decamacs Keukenwerkbladen

Decamacs is een solid surface materiaal, welke bestaat uit zuiver acryl en natuurlijke mineralen. Door de uitgebalanceerde samenstelling van acrylhars, aluminiumhydroxide en pigmenten ontstaat er een poriënvrij en glad oppervlak voor een strak design.  Decamacs keukenwerkbladen worden op maat gemaakt waarmee iedere gewenste keukenontwerp gerealiseerd kan worden.

 

Kies voor een naadloos werkblad van Decamacs

Decamacs keukenwerkbladen worden op locatie naadloos verlijmd en gemonteerd. Na de montage zijn er geen hoekverbindingen meer zichtbaar. Decamacs solid surface spoelbakken worden van hetzelfde materiaal als het werkblad gemaakt en naadloos in het werkblad verlijmd. Hierdoor wordt het werkblad qua kleur en materiaal samen één geheel en geeft dit ruimte. Decamacs solid surface werkbladen zijn bijzonder hygiënisch voor de dagelijkse toepassing in de keuken.
Het product is zo robuust als steen en kan verwerkt worden als hout. Het materiaal is door-en-door van kleur, waardoor beschadigingen in het blad gemakkelijk kunnen worden hersteld.

 

Vraag vandaag nog onze Decamacs brochure aan met het contactformulier of vraag vrijblijvend offerte aan bij één van onze Decamacs verkoopadressen.

 

Stel uw vraag

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht