Decamacs - Decamacs Natural Acryl Stone werkbladen voor keuken en badkamer. Decamacs is een solid surface materiaal welke bestaat uit zuiver acryl met natuurlijke materialen. Door de uitgebalanceerde samenstelling van acryl, mineralen en pigmenten ontstaat er een poriënvrij en glad oppervlak voor een strak design. Solid Surface betekent letterlijk: ‘duurzaam oppervlaktemateriaal’. Decamacs werkbladen worden naadloos gemonteerd en zijn daardoor bijzonder hygiënisch, milieu vriendelijk en biologisch verantwoord.

OVER DECAMACS

NEDERLANDS FABRIKAAT
Decamacs is een Nederlandse fabrikant voor de productie en verwerking van solid surface werkbladen. Wij produceren, leveren en monteren onze producten en garanderen daarmee een optimale kwaliteit en service.

HYGIËNISCH
Decamacs Natural Acryl Stone werkbladen zijn uitermate geschikt voor toepassing in de keuken en badkamer. De werkbladen worden naadloos gemonteerd en zijn daardoor bijzonder hygiënisch. Het product is zo robuust als steen en beschadigingen zijn gemakkelijk te herstellen. Decamacs werkbladen zijn duurzaam van kwaliteit en kennen een lange levensduur.

MATERIAAL

SOLID SURFACE
Decamacs is een solid surface materiaal dat door een modern fabricageproces bestaat uit 75% natuurlijk mineralen met een zuiver acryl. De natuurlijke acrylsteen die uit dit proces ontstaat is bijzonder duurzaam. De platen zijn homogeen en niet poreus. Het materiaal is daardoor waterbestendig en goed bestand tegen vlekken. Door de speciale samenstelling ontstaat een materiaal dat grenzeloos design mogelijk maakt en dat qua vormgeving en duurzaamheid alle wensen vervult. Alle denkbare interieuroplossingen zijn met Decamacs mogelijk. Dit product is thermisch vervormbaar en nagenoeg naadloos te verlijmen. Hierdoor zijn prachtige ontwerpen te realiseren. Deze en nog andere unieke eigenschappen zijn voor designers een inspiratiebron. Het materiaal past zich gemakkelijk de ruimtetemparatuur aan en is daardoor aangenaam in gebruik.

DECAMACS KERNASSORTIMENT
Decamacs heeft een nieuw kernassortiment samengesteld afgestemd op de actuele vraag in de markt. Het kernassortiment bestaat uit 12 kleuren in de kleurgroepen: white, beton look, stone look en marmor look. Uw kunt dit assortiment bekijken bij één van onze Decamacs dealers.

Kwaliteit

DUURZAME KWALITEIT
Decamacs is een duurzaam en een sterk massief homogeen materiaal. Het is milieuvriendelijk en biologisch verantwoord. De werkbladen worden naadloos verwerkt en het materiaal heeft een tijdloos karakter. Het kan in ieder vorm worden toegepast zowel haaks als afgerond en afgeschuind. Het materiaal wordt intensief toegepast in de gezondheidszorg vanwege de hygiënische eigenschappen.

MONTAGE

NAADLOOS VERLIJMEN
Decamacs werkbladen worden naadloos gemonteerd en opgeleverd waardoor grote afmetingen zoals kookeilanden geheel naadloos kunnen worden gerealiseerd. Diverse obstakels zoals pilaren kunnen eenvoudig rondom naadloos worden geïntegreerd in het Decamacs werkblad.
Wijzigingen en reparaties kunnen eenvoudig worden uitgevoerd want het materiaal is flexibel en laat zich makkelijk corrigeren. Vraag uw Decamacs dealer naar de mogelijkheden voor uw nieuwe keukenblad.

 

Noord-Holland

Poggenpohl Keuken Design Studio

Parnassusweg 215
1077 DG Amsterdam
Tel. 020 471 2921
Fax. 020 470 3248

Eigenhuis Keukens Hoofddorp

IJweg 987
2133 ME Hoofddorp

 

Zuid-Holland

Eigenhuis Keukens Capelle a/d IJssel

Cornusbaan 59
2908 KB Capelle a/d IJssel

Van Leeuwen Keukens B.V.

Starrenburglaan 37
2241 NA Wassenaar

Poggenpohl Keuken Studio Rotterdam

Gordelweg 154
3038 GE Rotterdam

Friesland
Poortman Keukendesign

Alexander Cohenwei 12
8914 BG Leeuwarden

Zeeland

Raab Karcher Middelburg

Waldammeweg 2
4338 PJ Middelburg

Brabant

Poggenpohl Keukens Den Bosch

Vughterstraat 164B
5211 GN ‘s-Hertogenbosch

Meer informatie

Hans Kwinten Interieurprojecten B.V.

Eykereind 94A

5571 ED Bergdijk

Vébé Keukens B.V.

Doornepol 1/A
5301 LV Zaltbommel

Limburg
Bad en Keuken Design Sevenum B.V.
Horsterweg 38
5975 NB Sevenum
De Keukenstudio B.V.
Terra Cottaplein 25
6216 BJ Maastricht
Gelderland

Eigenhuis Keukens Nijmegen B.V.

LIV Woonbelevingscentrum
Verlengde Energieweg 50
6541 XX Nijmegen

De Keukenheeren

Marconistraat 4c
8013 PK Zwolle

Verhoeks Keukens B.V.

Lutterveldweg 20
4005 LD Tiel

Eigenhuis Keukens Hoevelaken

De Wel 34
3871 MV Hoevelaken

 

Utrecht

Eigenhuis Keukens Houten

Ringveste 15

3992 DD Houten

Van Kuijzen Keukens

Steynlaan 8

3701 EE Zeist

Eigenhuis Keukens Amersfoort

Astronaut 8F

3824 MJ Amersfoort

Overijssel

Satink Keukens B.V.

Huub van Doornestraat 4
8013 NR Zwolle

 

 

 

NAADLOOS