Keukenwerkbladen

Kies voor een naadloos werkblad van Decamacs

Decamacs design keukenwerkbladen worden gemaakt van solid surface materiaal, welke bestaat uit zuiver acryl met natuurlijke materialen. Door de uitgebalanceerde samenstelling van acryl, mineralen en pigmenten ontstaat er een poriënvrij en glad oppervlak. Decamacs keukenwerkbladen worden geheel naadloos gemonteerd en zijn daardoor bijzonder hygiënisch. Met deze unieke eigenschappen is dit product voor iedere architect een bron van inspiratie. Het Decamacs solid surface materiaal past zich gemakkelijk de ruimtetemperatuur aan en is daardoor aangenaam in gebruik.

Ontwerp

Met Decamacs solid surface is iedere gewenste keukenopstelling te realiseren. Er zijn geen beperkingen bij het ontwerp van jouw nieuwe keuken en is ieder gewenste afmeting met Decamacs naadloos te realiseren. Of er nu een pilaar in de keuken aanwezig is of er zijn moeilijke hoeken in de keuken, met Decamacs realiseer je elke gewenste keukenopstelling geheel naadloos. Na de montage zijn er dus geen hoekverbindingen meer zichtbaar en vormen de spoelbak en het werkblad van hetzelfde materiaal één geheel. Hierdoor ontstaat er een strak design en geeft dit jouw keuken nog meer uitstraling. Een Decamacs keukenwerkblad is design en tijdloos.

Kwaliteit

Decamacs keukenwerkbladen zijn door-en-door van kleur, waardoor beschadigingen gemakkelijk kunnen worden hersteld. Omdat Decamacs werkbladen bestand zijn tegen zuren en chemische stoffen kan het materiaal bijna niet meer stuk en hebben de werkbladen een lange levensduur. Het materiaal is zo hard als steen en bewerkbaar als hout en daardoor bijzonder slijtvast. Krassen en eventuele beschadigingen kunnen makkelijk worden gerepareerd. Decamacs keukenwerkbladen zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en  aangenaam in gebruik. Bestel gratis een proefplaat bij één van onze verkoopadressen en test het materiaal gerust uit voor de aanschaf van uw nieuwe keukenwerkblad.

Vraag vandaag nog onze Decamacs brochure aan met het contactformulier of vraag vrijblijvend offerte aan bij één van onze Decamacs verkoopadressen.

Stel uw vraag

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht