Het assortiment - Het assortiment Decamacs wordt sterk bepaald door de standaard kleur Alpine White. Deze kleur is neutraal, tijdlooos en vlekbestendig en laat zich goed combineren in ieder design en interieur. Wit geeft je het gevoel van ruimte en het ultieme Zen gevoel. Naast diverse kleuren wit zijn er nog 90 verschillende kleuren waaruit je kunt kiezen.

Prijsstelling-foto

Prijsstelling

Een Decamacs werkblad is per definitie niet duurder dan een stenen of composieten werkblad. Decamacs Natural Acryl Stone is een materiaal zo hard als steen en garandeert een lange levensduur. Laat gerust een vrijblijvende offerte maken bij één van onze verkoopadressen.

GARANTIE

15 JAAR GARANTIE
Decamacs Natural Acryl Stone werkbladen worden geleverd met 15 jaar fabrieksgarantie, mits de montage door ons of door een erkende vakman is uitgevoerd. Het materiaal is duurzaam en garandeert een lange levensduur. Na langdurig gebruik kunnen Decamacs werkbladen weer vrijwel als nieuw worden hersteld.

 

ONDERHOUD

Het onderhoud van uw Decamacs werkblad

Decamacs solid surface is een volkomen homogeen materiaal en laat zich eenvoudig reinigen met een vochtige doek of spons met een zacht reinigingsmiddel zoals CIF, groene zeep of wanneer nodig met een bleekmiddel (dikbleek). Om een gelijkmatig aanzicht te behouden, adviseren wij u het blad  in zijn geheel te reinigen en niet puntsgewijs te boenen.

Er zou een verkleuring kunnen ontstaan door thee, rode wijn of fruitsappen. Met puur bleekmiddel (dikbleek) kan dit probleem eenvoudig worden opgelost (niet langer dan vijf minuten laten inwerken). Vervolgens reinigt u het oppervlak na met een in de handel verkrijgbare allesreiniger. Spoel daarna grondig na met schoon water. Nagellakvlekken kunnen met een niet-aceton houdend middel verwijderd worden of behandel het lichtjes met een schurend middel zoals CIF.

Vele reinigingsmiddelen bevatten zuren (bv. methylchloride of aceton). Deze moeten vermeden worden bij de behandeling van solid surface materiaal. Mocht  per ongeluk een dergelijk product toch met het materiaal in aanraking zijn gekomen, spoelt u dan grondig na met water om mogelijke verkleuring tegen te gaan.

Pannen of potten die heet van de kookplaat of uit de oven komen mogen niet rechtstreeks op het Decamacs blad worden geplaatst. Gebruik hiervoor altijd een onderzetter. Ook kokende water in de solid surface spoelbak bij het afgieten zoveel mogelijk mengen met koud water. Een solid surface spoelbak met een metalen bodem in rvs, wit of zwart kan het beste alle hitte opvangen en is goed te combineren met kokende waterkranen van Quooker zonder dat er beschadigingen ontstaan.

Kleine brandvlekken of nicotinesporen verwijdert u probleemloos met een gewoon schuurmiddel zoals CIF of een bleekmiddel. Mocht hierdoor de gesatineerde afwerking licht mat worden, dan kunt u de glans herstellen met een fijnkorrelig schuursponsje zoals een Scotch Brite.

Decamacs weerstaat de belasting van het dagelijks gebruik. Puntige en scherpe voorwerpen kunnen insnijdingen of krassen veroorzaken. Oppervlakkige insnijdingen of krassen kunt u eenvoudig eigenhandig herstellen. Bij uitzonderlijk diepe insnijdingen verzoeken wij contact met ons op te nemen om uw werkblad opnieuw vakkundig te laten polijsten.

Donkere kleuren zijn krasgevoeliger en daardoor minder geschikt voor keukenbladen. Daartegenover staat dat alle Decamacs werkbladen kunnen worden gepolijst en daardoor weer als nieuw te herstellen zijn.

 

DESIGN